Veel gestelde vragen

WAT IS JULLIE M2 PRIJS VOOR DE AANLEG?

Wij hanteren geen m² prijs omdat elk project weer anders is. Wij bekijken elk project en elke situatie apart en maken een offerte op maat.

Lees meer

[widget_19]
 

Op welke termijn kan begonnen worden met de werkzaamheden?

Voor de aanleg adviseren wij ruim van tevoren contact op te nemen. Ontwerp en materiaalkeuze vergen de nodige tijd. En het kan ook gebeuren dat materialen (nog) niet op voorraad zijn. Voor tuinonderhoud kunnen wij meestal sneller schakelen omdat er vaak geen ontwerp gemaakt hoeft te worden of materialen besteld hoeven te worden.

[widget_19]
 

IS EEN OFFERTE VRIJBLIJVEND?

Ja, bij ons is het uitbrengen van een offerte vrijblijvend. Wel bekijken wij per aanvraag of het maken van een offerte zinvol is of dat wij een indicatie geven per email. Dit laatste gebeurd vaak bij de wat kleinere aanvragen voor tuinonderhoud.

Offerte aanvragen? Klik hier om het formulier in te vullen.

[widget_19]
 

MAKEN JULLIE OOK een tuinontwerp?

Wanneer u voornemens bent om met ons in zee te gaan maken wij bij een tuinaanleg ook een tuinontwerp. Dit doen wij met een tuinteken programma op de computer. Wij hebben geen tuinarchitect, wij werken graag met uw input om tot een mooi ontwerp te komen.. Uiteraard kunnen wij ook een tuin aanleggen aan de hand van een tekening van u zelf of een (tuin)architect.

Lees meer

[widget_19]
 

Doen julllie ook tuinonderhoud?

Ook voor tuinonderhoud kunt u bij ons terecht. Bijna het hele jaar rond is er wel iets te doen in uw tuin. Wij kunnen het onderhoud voor een heel jaar verzorgen, maar ook een onderhoudsbeurt in het voor- en/of najaar doen wij ook. Dit kunnen wij uitvoeren voor zowel particulieren tuinen, VVE's en bedrijfstuinen. Ook kunt u bij ons terecht voor een onderhoudscontract. Vraag hier een offerte aan.
Wij bekijken per aanvraag of het maken van een offerte zinvol is of dat wij een indicatie geven per email.
Lees meer

[widget_19]
 

HOREN JULLIE BIJ GROENRIJK ’T HAANTJE?

Ja, wij horen bij het tuincentrum. Hoewel wij 2 bedrijven zijn werken wij constant samen en zijn wij gevestigd onder 1 dak.

Lees meer

[widget_19]
 

WAAROM HAANTJE HOVENIERS?

Haantje Hoveniers is onderdeel van GroenRijk 't Haantje in Rijswijk. Als ervaren hoveniers hebben wij al vele tuinen in Rijwijk, Delft, Den Haag en omstreken tot een mooi paradijs gemaakt. Van vijveraanleg tot graszoden leggen en van complete tuinen met stenen, verlichting, gazon, veranda en alles erop en eraan tot het plaatsen van schuttingen.

  • Tuincentrum én Hoveniersbedrijf

  • TuinKeur gecertificeerd

  • Showroom in Rijswijk

  • Onderdeel van GroenRijk

  • Goed advies en persoonlijk contact

  • Snelle service

Meer weten? Neem dan contact met ons op!