Tuinontwerp

Zou u ook een tuinontwerp willen laten maken? Wellicht omdat u graag uw huidige tuin een flinke opfris beurt zou willen geven, of omdat u op een stuk grond een gloednieuwe tuin zou willen laten aanleggen. Haantje Hoveniers helpt u maar al te graag met het realiseren van uw droomtuin. Deskundig advies en zoeken naar de juiste oplossingen zijn essentieël voor elke tuin. Neem gerust contact op met Haantje Hoveniers bij eventuele vragen of vraag een offerte aan.

De eerste stap van het tuinontwerp

Wanneer u graag een tuinontwerp zou willen laten maken, of een tuinontwerp overweegt, neemt Haantje Hoveniers graag ruim de tijd om alle wensen en mogelijkheden met u te bespreken. Het ontwerpen van een tuin begint bij Haantje Hoveniers dan ook met een persoonlijk gesprek. In dit gesprek bespreken we onder het genot van een kopje koffie onder andere uw wensen en bijvoorbeeld de mogelijke materialen die zouden kunnen worden gebruikt in uw tuin. Uiteraard zijn we bereid om met u mee te denken en tot creatieve oplossingen te komen.

Wanneer uw voornemens zijn om met ons in zee te gaan, zullen wij een tuinontwerp voor u maken. Dit zal tijdens ons gesprek worden bepaald. Wij werken graag met uw input om tot een mooi ontwerp te komen. Gemiddeld kost het voorbereiden en maken van een schets 3 à 4 uur. De kosten hiervoor zijn vanaf € 230,-. ex btw. (afhankelijk grote van project). Wanneer u zelf echt geen idee heeft wat u zou willen doen met uw tuin, kunnen wij u voorstellen aan onze tuinarchitect. De tuinarchitect zal dan in overleg verschillende voorstellen voor u maken. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Een visuele indruk

Wanneer het gesprek heeft plaatsgevonden gaat het team van Haantje Hoveniers voor u aan de slag. Voor het ontwerpen gebruikt Haantje Hoveniers een digitaal tekenprogramma. Wanneer u een wijziging van het ontwerp zou willen doorvoeren is dat geen probleem. Met een kleine handeling is dit namelijk zo voor u aangepast. Met uw input en onze ervaring als uitgangspunt, maken wij een conceptontwerp waarin uw wensen zijn verwerkt en u een visuele indruk krijgt van de mogelijkheden met uw tuin.

De voordelen van een tuinontwerp

Twijfelt u of u wel een tuinontwerp zou willen laten maken? Haantje Hoveniers heeft een aantal voordelen van een tuinontwerp voor u op een rijtje gezet:

  • Haantje Hoveniers biedt u een creatief en uniek tuinontwerp waarin uw persoonlijke wensen verwerkt zijn.
  • Haantje Hoveniers biedt u een tuinontwerp waarin uw tuin in elk seizoen aantrekkelijk zal zijn.
  • Haantje Hoveniers heeft aandacht voor de juiste indeling, afmetingen, zichtlijnen en looproutes.
  • Haantje Hoveniers houdt rekening met uw wensen, eisen en budget.

Zoals u kunt zien heeft het laten maken van een tuinontwerp vele voordelen. Het laten maken van een tuinontwerp kan u dus veel werk uit handen nemen.

Een tuinontwerp aanvragen

Zou u ook graag een tuinontwerp op maat willen? Wanneer u interesse heeft in een offerte of nog vragen heeft over onze tuinontwerpen, kunt u contact opnemen met Haantje Hoveniers. U kunt ook direct een offerte aanvragen. Wanneer uw tuin een specifiek probleem heeft, zoals wateroverlast of permanente schaduw, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Een tuinontwerp kan net dat beetje meer voor u betekenen! Benieuwd naar onze projecten? Neem dan eens een kijkje in ons fotoalbum.

WAAROM HAANTJE HOVENIERS?

Haantje Hoveniers is onderdeel van GroenRijk 't Haantje in Rijswijk. Als ervaren hoveniers hebben wij al vele tuinen in Rijwijk, Delft, Den Haag en omstreken tot een mooi paradijs gemaakt. Van vijveraanleg tot graszoden leggen en van complete tuinen met stenen, verlichting, gazon, veranda en alles erop en eraan tot het plaatsen van schuttingen.

  • Tuincentrum én Hoveniersbedrijf

  • TuinKeur gecertificeerd

  • Showroom in Rijswijk

  • Onderdeel van GroenRijk

  • Goed advies en persoonlijk contact

  • Snelle service

Meer weten? Neem dan contact met ons op!