Schrijf & Win actie 2022

Wordt een winnaar!

Win ook zo’n lekkere slagroomtaart!
Hebben wij in jouw tuin werkzaamheden uitgevoerd de afgelopen tijd? Dan heb je geluk, want dan kun je meedoen met onze Schrijf&Win actie. Maak kans op een lekkere slagroomtaart door op www.hoveniernederland.nl jouw ervaringen met ons bedrijf kort te beschrijven!  
 
Iedere maand worden er een 5-tal mensen uitgeloot als winnaar. En wat zo leuk is voor ons als hovenier? Wij delen mee in de prijs, want we krijgen, net als jij, van TuinKeur, ook een slagroomtaart! 

Het enige wat je hoeft te doen is een recensie achterlaten op www.hoveniernederland.nl. Hier kan je aanvinken dat je mee wil doen met de Schrijf & Win actie. Iedere maand worden er 5 taarten weg gegeven. Door eenmaal een recensie achter te laten maakt u heel 2022 kans op een heerlijke slagroomtaart!

zo doe je mee!

Voor de actie wordt gebruik gemaakt van het platform HovenierNederland. Dit is een recensiewebsite voor de hoveniersbranche.

In 2 eenvoudige stappen doet u mee aan de actie

  • Schrijf een recensie over de uitgevoerde werkzaamheden (het soort en de grootte van de klus doen er niet toe) Schrijf (mag kort) in je eigen woorden jouw ervaring met ons! 
  • (Belangrijk)Vink aan dat je meedoet met de Schrijf & Win actie.

 

Recensie geschreven, en dan?

Elke eerste week van de maand worden de winnaars getrokken van de vorige maand. De uitslag is te zien op https://tuinkeur.nl/schrijf-win-actie/ of op de Facebookpagina  van TuinKeur. De Schrijf & Win actie loopt van 1 januari tot en met 31 december 2022. Heb je eenmaal een recensie geschreven, dan speel je de gehele actie mee!

Kijk voor de actie voorwaarden op www.tuinkeur.nl/acties/voorwaarden

WAAROM HAANTJE HOVENIERS?

Haantje Hoveniers is onderdeel van GroenRijk 't Haantje in Rijswijk. Als ervaren hoveniers hebben wij al vele tuinen in Rijwijk, Delft, Den Haag en omstreken tot een mooi paradijs gemaakt. Van vijveraanleg tot graszoden leggen en van complete tuinen met stenen, verlichting, gazon, veranda en alles erop en eraan tot het plaatsen van schuttingen.

  • Tuincentrum én Hoveniersbedrijf

  • TuinKeur gecertificeerd

  • Showroom in Rijswijk

  • Onderdeel van GroenRijk

  • Goed advies en persoonlijk contact

  • Snelle service

Meer weten? Neem dan contact met ons op!