Tuinaanleg

Haantje Hoveniers is gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinonderhoud. U wilt toch ook dat uw tuin er mooi bij komt te liggen? Onze hoveniers zijn vakmensen met oog voor detail. Ze hebben ruime ervaring in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Of het nu gaat om particuliere tuinen, openbaar groen, bedrijf- of privéterreinen. Tuinaanleg, zowel bij particulieren als bij bedrijven. Grote én kleine klussen. Met hoveniersadvies-op-maat biedt Haantje Hoveniers talloze mogelijkheden om een tuin, balkon of terras in te richten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Contact

Tuinmaterialen en accessoires

Haantje Hoveniers heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Haantje Hoveniers maakt dan ook gebruik van het brede assortiment tuinmaterialen en tuinaccessoires van het GroenRijk-tuincentrum.

  • Van aarde tot bestrating.
  • Van boom tot vijver.
  • Van gazon tot schutting.
  • Van beplanting tot tuinverlichting.

Alle benodigde producten zijn aanwezig. Zo is kwaliteit verzekerd en worden kosten bespaard.

Een nieuwe aanleg of renovatie

Bij Haantje Hoveniers kunt u terecht voor nieuwe aanleg of renovatie van uw tuin. Tuinaanleg, zowel bij particulieren als bij bedrijven. Grote én kleine klussen. Met hoveniersadvies-op-maat biedt de GroenRijk-hovenier talloze mogelijkheden om een tuin, balkon of terras in te richten. De meerwaarde van de GroenRijk-hovenier zit in zijn vakkennis en zijn vele jaren ervaring. Het eerste contact en de hieruit voortvloeiende offerte is vrijblijvend en kost u niets! Onze hoveniers creëren uw tuin, onderhouden deze of helpen u bij klussen. Zou u graag voorbeelden zien van ons werk willen zien? Dat kan in ons fotoalbum.

Tuinaanleg bij Haantje Hoveniers

Zou u ook graag een nieuwe tuin willen hebben? En zou u graag meer informatie willen over onze hoveniersactiviteiten? Of wellicht een vrijblijvende een prijsopgave ontvangen? Dat is zeker mogelijk. Neem gerust contact met ons op via ons telefoonnummer: 015 2126 359 of e-mail: info@haantjehoveniers.nl of vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Naast tuinaanleg verzorgen wij ook nog tuinonderhoud en maken wij tuinontwerpen. Haantje Hoveniers staat voor u klaar!

Lees meer: tuinonderhoud

 

Contactformulier

Heeft u een specifieke vraag waarvan u het antwoord niet kunt vinden op onze website? Of een opmerking over onze website? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Wij slaan uw gegevens secuur op conform privacy policy.

Dhr.Mevr.Fam.

WAAROM HAANTJE HOVENIERS?

Haantje Hoveniers is onderdeel van GroenRijk 't Haantje in Rijswijk. Als ervaren hoveniers hebben wij al vele tuinen in Rijwijk, Delft, Den Haag en omstreken tot een mooi paradijs gemaakt. Van vijveraanleg tot graszoden leggen en van complete tuinen met stenen, verlichting, gazon, veranda en alles erop en eraan tot het plaatsen van schuttingen.

  • Tuincentrum én Hoveniersbedrijf

  • TuinKeur gecertificeerd

  • Showroom in Rijswijk

  • Onderdeel van GroenRijk

  • Goed advies en persoonlijk contact

  • Snelle service

Meer weten? Neem dan contact met ons op!