Foto's

Fotoalbums

Project achtertuin Delft
Tuinaanleg in Delft. Met een hard houten pergola. (zelfbouw) In de hoek hebben we een klein vijvertje gemaakt met een prefab bak. In de borders de aarde afgedekt met cacaodoppen om het onderhoud in de tuin wat makkelijker te maken.
Project achtertuin Pijnacker
Complete aanleg van een achtertuin in Pijnacker.

De tuin is aangelegd met keramische tegels en de schutting is een composiet/aluminium schutting van Verasol.
De spotjes op de staanders van de schutting zijn van In-lite type: fish-eye wall.

Tevens hebben wij een schaduwdoek van Nesling geplaatst.
Aanleg voortuin
GroenRijk ‘t Haantje Hoveniers is gespecialiseerd in tuinaanleg. Hieronder vindt u een aantal foto's van projecten die wij hebben uitgevoerd. Zou u ook graag gebruik willen maken van onze tuinaanleg service? Neem dan gerust contact met ons op. Onze hoveniers zijn vakmensen met oog voor detail, ze hebben veel ervaring met het aanleggen van tuinen. Haantje Hoveniers legt tuinen aan bij zowel particulieren als bedrijven. Of de klus nou groot of klein is, Haantje Hoveniers staat voor u klaar!
Aanleg achtertuin Delft
Wat een leuke achtertuin is dit geworden! Samen met de klant zijn wij tot een leuk ontwerp gekomen. Hoewel de tuin niet heel erg groot is zitten er toch een hoop elementen in. Het terras is een combinatie van tegels en klinkers. De bestrating is goed opgesloten met een rollaag. Een stuk gazon in het midden en achterin verhoogde borders. Ter hoogte van het achter terras hebben wij een pergola gemaakt over de breedte. Uiteraard mocht verlichting niet ontbreken. Op diverse handige plekken hebben wij een stopcontact gemaakt.

WAAROM HAANTJE HOVENIERS?

Haantje Hoveniers is onderdeel van GroenRijk Rijswijk. Als ervaren hoveniers hebben wij al vele tuinen in Rijwijk, Delft, Den Haag en omstreken tot een mooi paradijs gemaakt. Van vijveraanleg tot graszoden leggen en van complete tuinen met stenen, verlichting, gazon, veranda en alles erop en eraan tot het plaatsen van schuttingen.

  • Tuincentrum én Hoveniersbedrijf

  • TuinKeur gecertificeerd

  • Showroom in Rijswijk

  • Onderdeel van GroenRijk

  • Goed advies en persoonlijk contact

  • Snelle service

Meer weten? Neem dan contact met ons op!