Fotoalbum

Fotoalbum

Douglas overkapping Delft
Een kleine renovatie in een achtertuin in Delft. Hier hebben wij een Douglas overkapping geplaatst op een hardhouten vlonder van bangkirai hout. De achterwand en zijwand is gemaakt van zweedse rabatdelen zwart geïmpregneerd. Uiteraard kon sedum niet ontbreken op de overkapping. Voor de zekerheid hebben wij gekozen voor een licht gewicht systeem van Sempergreen.
Project dakterras Delft
Onlangs hebben wij in Delft bij een locatie waarvan wij ook de tuin voor de VVE onderhouden een balkon opgeknapt met cortenstalen bakken van Adezz. In de bakken hebben wij een pergola gemaakt met dubbele liggers. Uiteraard hebben wij de bakken gelijk voorzien van beplanting. Tijdens de uitvoering was de klant op vakantie, dat is toch leuk thuis komen?
Sedumdak Delft
Ook voor het leveren en plaatsen van sedum kun je terecht bij Haantje Hoveniers. Voor een vaste klant waar wij al jaren diverse werkzaamheden mogen doen mochten wij bij de nieuwe woning ook weer een sedumdak maken. Wij werken hiervoor samen met Sempergreen. Er zijn tegenwoordig diverse mogelijkheden zoals een kruidenmix maar in dit geval is er gekozen voor sedummix. Ook het onderhoud van het sedum mogen wij hier weer verzorgen.
Aanleg achtertuin Pijnacker
Wat een sfeervolle achtertuin is dit geworden! In dit geval heeft de klant het tuinontwerp zelf gemaakt omdat hij architect is. Aan de hand van de tekening hebben wij de offerte gemaakt. De klant wilde graag flagstones in de tuin. Wij leveren ook flagstones van Tuinvisie of Gardenlux maar in dit geval heeft de klant ze zelf geregeld bij the Flagstone company. Voor het verwerken van flagstones werken hiervoor met het niet dragende ondergrond systeem van Romfix. Voor een goede verwerking van flagstones is er een stevige ondergrond nodig en voor het voegen van de flagstones is het belangrijk dat deze vast liggen zodat het voegsel niet los kan breken.
Tuinaanleg Rijswijk Buiten
In de nieuwe wijk van Rijswijk, Rijswijk Buiten hebben wij al diverse tuinen mogen aanleggen. In deze hoektuin hebben wij langs de zijkant een damwand geplaatst zodat het talud volledig benut kan worden. En hierdoor is er een achterom ontstaan. In deze tuin hebben wij een combinatie van keramische tegels en flagstones verwerkt. Hiervoor hebben wij het systeem van Romfix toegepast.
Langs de damwand hebben wij bouwstaalmatten geplaatst waar hedera in kan groeien en in de achtertuin een composieten schutting. Aan de woning hebben wij een vlonder van hardhout gerealiseerd.
Overkappingen en tuinhuizen
Ook voor overkappingen kunt u bij ons terecht. Wij maken diverse overkappingen en tuinhuizen. Het meeste is maatwerk of een standaard afmeting op maat gemaakt. Populair is douglas hout en wij kunnen het dak afwerken met sedum. Hieronder een aantal gerealiseerde overkappingen en tuinhuizen.
Aanleg voor- en achtertuin Delft
In een nieuwe wijk in Delft tegen Den Hoorn aan hebben wij een voor- en achtertuin mogen aanleggen. In de voor- en achtertuin hebben wij flagstones verwerkt. In de voortuin in combinatie met gebakken klinkers ten behoeve van de oprit. Tevens hebben wij in de voortuin een border gemaakt met houten bielzen. Met border die hierdoor ontstaat werken we de betonnen afscheiding visueel weg zodra het afgeplant wordt. In de achtertuin hebben wij dezelfde flagstones verwerkt en aan de achterzijde hebben wij een douglas overkapping gemaakt met een terras van keramische tegels. Deze overkapping staat op schroeffunderingen. Uiteraard mocht een klein gazon in deze tuin niet ontbreken. De borders zijn gevormd met cortenstaal. 
Aanleg patio Delft
In Delft kregen wij een aanvraag voor het bestraten van een kleine patio. De klant wilde graag een mediterrane sfeer bereiken en had zelf een muurposter gekocht. Door het grind op de poster in het echt te maken onder de poster is het net alsof het grind door loopt. Verder hebben wij flagstones verwerkt op het systeem van Romfix. Op deze manier hebben wij een stabiele ondergrond en verwerken wij de flagstones vast waardoor het voegsel niet uitbreekt. De voeg is waterdoorlatend waardoor niet al het water via het putje wordt afgevoerd.
Aanleg achtertuin Rijswijk Buiten
In de nieuwe wijk naast ons bedrijf hebben wij diverse tuinen mogen aanleggen in Rijswijk Buiten. Hier mochten wij de achtertuin aanleggen. In de tuin hebben wij 60x60cm tegels verwerkt i.c.m. kunstgras. Deze keramische tegels hebben wij in dit geval verwerkt op een gestabiliseers zandbed. Inmiddels verwerken wij keramische tegels alleen nog maar vast in mortel. Lees hier de voordelen. In de tuin hebben wij 2 robuste pergola's gemaakt van douglas palen 15x15cm. Om de levensduur van het douglas hout te verlengen hebben wij gekozen voor geïmpregneerd douglas hout. In de borders komen nog spotjes en daarna wordt het afgeplant door de klant.

WAAROM HAANTJE HOVENIERS?

Haantje Hoveniers is onderdeel van GroenRijk 't Haantje in Rijswijk. Als ervaren hoveniers hebben wij al vele tuinen in Rijwijk, Delft, Den Haag en omstreken tot een mooi paradijs gemaakt. Van vijveraanleg tot graszoden leggen en van complete tuinen met stenen, verlichting, gazon, veranda en alles erop en eraan tot het plaatsen van schuttingen.

  • Tuincentrum én Hoveniersbedrijf

  • TuinKeur gecertificeerd

  • Showroom in Rijswijk

  • Onderdeel van GroenRijk

  • Goed advies en persoonlijk contact

  • Snelle service

Meer weten? Neem dan contact met ons op!