Fotoalbum

Fotoalbum

Douglas overkapping Delft
Een kleine renovatie in een achtertuin in Delft. Hier hebben wij een Douglas overkapping geplaatst op een hardhouten vlonder van bangkirai hout. De achterwand en zijwand is gemaakt van zweedse rabatdelen zwart geïmpregneerd. Uiteraard kon sedum niet ontbreken op de overkapping. Voor de zekerheid hebben wij gekozen voor een licht gewicht systeem van Sempergreen.
Project dakterras Delft
Onlangs hebben wij in Delft bij een locatie waarvan wij ook de tuin voor de VVE onderhouden een balkon opgeknapt met cortenstalen bakken van Adezz. In de bakken hebben wij een pergola gemaakt met dubbele liggers. Uiteraard hebben wij de bakken gelijk voorzien van beplanting. Tijdens de uitvoering was de klant op vakantie, dat is toch leuk thuis komen?
Sedumdak Delft
Ook voor het leveren en plaatsen van sedum kun je terecht bij Haantje Hoveniers. Voor een vaste klant waar wij al jaren diverse werkzaamheden mogen doen mochten wij bij de nieuwe woning ook weer een sedumdak maken. Wij werken hiervoor samen met Sempergreen. Er zijn tegenwoordig diverse mogelijkheden zoals een kruidenmix maar in dit geval is er gekozen voor sedummix. Ook het onderhoud van het sedum mogen wij hier weer verzorgen.
Aanleg achtertuin Pijnacker
Wat een sfeervolle achtertuin is dit geworden! In dit geval heeft de klant het tuinontwerp zelf gemaakt omdat hij architect is. Aan de hand van de tekening hebben wij de offerte gemaakt. De klant wilde graag flagstones in de tuin. Wij leveren ook flagstones van Tuinvisie of Gardenlux maar in dit geval heeft de klant ze zelf geregeld bij the Flagstone company. Voor het verwerken van flagstones werken hiervoor met het niet dragende ondergrond systeem van Romfix. Voor een goede verwerking van flagstones is er een stevige ondergrond nodig en voor het voegen van de flagstones is het belangrijk dat deze vast liggen zodat het voegsel niet los kan breken.
Tuinaanleg Rijswijk Buiten
In de nieuwe wijk van Rijswijk, Rijswijk Buiten hebben wij al diverse tuinen mogen aanleggen. In deze hoektuin hebben wij langs de zijkant een damwand geplaatst zodat het talud volledig benut kan worden. En hierdoor is er een achterom ontstaan. In deze tuin hebben wij een combinatie van keramische tegels en flagstones verwerkt. Hiervoor hebben wij het systeem van Romfix toegepast.
Langs de damwand hebben wij bouwstaalmatten geplaatst waar hedera in kan groeien en in de achtertuin een composieten schutting. Aan de woning hebben wij een vlonder van hardhout gerealiseerd.
Overkappingen en tuinhuizen
Ook voor overkappingen kunt u bij ons terecht. Wij maken diverse overkappingen en tuinhuizen. Het meeste is maatwerk of een standaard afmeting op maat gemaakt. Populair is douglas hout en wij kunnen het dak afwerken met sedum. Hieronder een aantal gerealiseerde overkappingen en tuinhuizen.

WAAROM HAANTJE HOVENIERS?

Haantje Hoveniers is onderdeel van GroenRijk 't Haantje in Rijswijk. Als ervaren hoveniers hebben wij al vele tuinen in Rijwijk, Delft, Den Haag en omstreken tot een mooi paradijs gemaakt. Van vijveraanleg tot graszoden leggen en van complete tuinen met stenen, verlichting, gazon, veranda en alles erop en eraan tot het plaatsen van schuttingen.

  • Tuincentrum én Hoveniersbedrijf

  • TuinKeur gecertificeerd

  • Showroom in Rijswijk

  • Onderdeel van GroenRijk

  • Goed advies en persoonlijk contact

  • Snelle service

Meer weten? Neem dan contact met ons op!