Over ons

Over ons

Hoveniersbedrijf Haantje Hoveniers

Haantje Hoveniers is onderdeel van tuincentrum GroenRijk 't Haantje. Hoewel wij 2 bedrijven zijn werken wij constant samen en zijn wij gevestigd onder 1 dak. Voordeel voor ons als hoveniers is dat we eigenlijk een hele grote showroom hebben. Vanuit het tuincentrum starten wij onze werkzaamheden en het tuincafé is de ideale locatie om een offerte of werkzaamheden te bespreken. Als ervaren hoveniers kunt u bij ons terecht voor al uw tuinaanleg en tuinonderhoud. Zowel voor particulieren als bedrijven. Onze meerwaarde zit in onze vakkennis en jarenlange ervaring. De op uw wensen toegesneden offerte is vrijblijvend en kosteloos. Wij hebben al veel tuinen in en om Rijswijk een complete metamorfose gegeven. Ook zijn wij gecertificeerd door TuinKeur, een onafhankelijk keurkmerk dat onze klanten extra betrouwbaarheid biedt.

Ons tuincentrum Groenrijk 't Haantje

GroenRijk 't Haantje is een zeer eigentijds en compleet tuincentrum met hoveniersbedrijf in Rijswijk met ouderwetse normen en waarden op het gebied van vakkennis, kwaliteit en service. Eigenlijk een flink aantal speciaalzaken onder één dak. Vol inspiratie om de tuin, dakterras of balkon in te richten. Ook voor sfeer binnenshuis. Overzichtelijke presentatie. Prima parkeergelegenheid. Met zijn ruim 80-jarig bestaan is ons familiebedrijf een betrouwbare Partner-in-Tuinzaken gebleken!

WAAROM HAANTJE HOVENIERS?

Haantje Hoveniers is onderdeel van GroenRijk 't Haantje in Rijswijk. Als ervaren hoveniers hebben wij al vele tuinen in Rijwijk, Delft, Den Haag en omstreken tot een mooi paradijs gemaakt. Van vijveraanleg tot graszoden leggen en van complete tuinen met stenen, verlichting, gazon, veranda en alles erop en eraan tot het plaatsen van schuttingen.

  • Tuincentrum én Hoveniersbedrijf

  • TuinKeur gecertificeerd

  • Showroom in Rijswijk

  • Onderdeel van GroenRijk

  • Goed advies en persoonlijk contact

  • Snelle service

Meer weten? Neem dan contact met ons op!