Veranda's

  Zou u ook graag een veranda in uw tuin willen? Ook dat is mogelijk bij Haantje Hoveniers. Bij Haantje Hoveniers werken wij met veranda's van het merk Gardendreams. Wij werken met veranda's van Gardendreams, omdat wij achter de kwaliteit staan van deze leverancier. Gardendreams veranda's zijn de beste keuze voor:

  • Veranda / Overkapping / Terrasoverkapping
  • Carport
  • Tuinkamer
  • Schutting

  Gardendreams is een van de grootste leveranciers van veranda's in Europa. Zij leveren met hun jarenlange ervaring keer op keer kwaliteit. Met reden geeft Gardendreams daarom 10 jaar garantie op alle veranda's. Met een overkapping van Gardendreams zult u ongetwijfeld lang genieten van het buitenleven! Haantje Hoveniers is zelf gecertificeerd lid van TuinKeur, wat u naast de betrouwbaarheid van Gardendreams nóg meer zekerheid biedt. Heeft u vragen over onze veranda's? Neem dan gerust contact met ons op.

  Een terrasoverkapping van Gardendreams

  Al jaren is Gardendreams een toonaangevend merk op het gebied van hoogwaardige veranda systemen. Met de Legend Edition, Expert Edition en Superior Edition veranda heeft Gardendreams een passende terrasoverkapping naar ieders wens. Gardendreams biedt ook caports, tuinkamers, glasscheidingswanden, onderhoudsarme tuinafscheidingen en outdoor cabins aan. De producten zijn aantrekkelijk geprijsd en indien nodig worden de producten van Gardendreams op maat geleverd. Een terrasoverkapping bij Gardendreams bestellen heeft nog meer voordelen, namelijk het brede assortiment aan opties en accessoires, zoals zonwering, zonnedoeken, galsschuifwanden, verlichting en verarming. Zodoende kunt u uw tuinkamer of veranda geheel naar eigen wens inrichten! 

  Veranda's_Haantje Hoveniers   Veranda's_Haantje Hoveniers   Veranda's_Haantje Hoveniers

  Aluminium veranda's

  Onze aluminum veranda's zijn ook van Gardendreams. Gardendreams veranda’s worden vervaardigd uit hoogwaardig duurzaam aluminium en worden vervaardigd volgens de strenge Duitse bouwvoorschriften. Dat betekent gegarandeerd een sterk, veilig en solide systeem. Sinds januari 2016 zijn Gardendreams producten gecertificeerd volgens de NEN-EN 1090 norm.

  Verrijk uw woongenot met een veranda

  Naast de standaardpakketten, levert Gardendreams ook veranda's op maat. De veranda's worden dan geheel op basis van uw specifieke wensen gefabriceerd. De opstelling en samenstelling van uw veranda is geheel aan u: recht, schuin,vrijstaand, als carport of als complete tuinkamer. Wilt u daarnaast uw veranda uitbreiden of verfraaien, dan bestaan er tal van extra opties voor uw terrasoverkapping. Denk hierbij niet alleen aan de mogelijkheden voor wanden onder de veranda / overkapping in de tuin, maar ook aan verlichting en verwarming.

  Veranda's_Haantje Hoveniers   Veranda's_Haantje Hoveniers   Veranda's_Haantje Hoveniers

  Dakbedekking van uw veranda

  De dakbedekking voor uw overkapping is een persoonlijke keuze. Gardendreams levert buiten de twee standaard polycarbonaatdakplaten ook twee hittewerende versies dakplaten van polycarbonaat en een extra heldere versie die het vrije uitzicht bevordert. Kiest u liever voor de luxe en de transparantie van glas, dan is dit natuurlijk ook een mogelijkheid. Naast het standaard veiligheidsglas is zonwerend glas op uw verandadak ook een uitermate goede keuze.

  Tuinkamer

  Ook voor complete tuinkamers kunt u bij Haantje Hoveniers terecht. Met een tuinkamer creëert u als het ware een extra ruimte aan uw woning die perfect overloopt naar uw tuin. Wanneer het net te koud is om in uw tuin te zitten, kunt u in een tuinkamer comfortabel zitten en daardoor langer genieten van uw tuin. De tuinkamer met glasschuifwanden wordt standaard geleverd met: 

  • Een glazen of Polycarbonaat dak
  • Twee spiekozijnen van glas
  • Glasschuifwanden

  Het glas zorgt ervoor dat de tuinkamer sneller opwarmt en deze warmte goed vasthoudt. Daarnaast biedt glas als voordeel dat er erg veel licht in de tuinkamer binnen komt en u kunt genieten van een schitterend uitzicht op uw tuin. Het complete glasschuifwandsysteem met 8 mm glaspanelen bestaat uit paalprofielen, RVS handgrepen en een boven- en onderrail. De glaspanelen zijn afzonderlijk van elkaar te schuiven en passen in vrijwel iedere situatie. Dit flexibele weer- en windbeschermingssysteem kent een unieke platte onderrail. Deze zorgt voor een nagenoeg drempelvrije doorgang. Het glasschuifwandsysteem wordt verder standaard geleverd met luxe aluminium paalprofielen die zorgen voor een perfecte afsluiting.

  Veranda's_Haantje Hoveniers   Veranda's_Haantje Hoveniers   Veranda's_Haantje Hoveniers

  Veranda kopen bij Haantje Hoveniers

  Heeft u interesse in een veranda, carport, schutting of tuinkamer? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt zelf uw veranda in elkaar zetten, maar u kunt er ook voor kiezen om onze eigen vakkundige montageservice te gebruiken. Wilt u eerst eens wat veranda's bekijken? In onze showroom staan een aantal modellen voor u klaar om te bekijken. Onze showroom is te vinden bij GroenRijk 't Haantje op de Laan van 't Haantje 22 te Rijswijk. 

  Lees meer: Tuinonderhoud

   

   

  Bekijk hieronder de folder van Gardendreams