Heeft u vragen aan Haantje Hoveniers? Neem dan gerust contact met ons op. Hieronder vindt u een overzicht van veel gestelde vragen. Wellicht staat uw vraag hier al tussen. Mocht u graag nog meer uitleg willen dan kunt u natuurlijk alsnog contact opnemen!

  Vragen over tuinaanleg

  Hieronder vindt u populaire vragen over tuinaanleg:

  • Wat kost een tuin aanleggen?
   Dit is o.a. afhankelijk van de wensen en budget van de klant. Wij hebben geen vaste vierkante meter prijs maar bekijken elk project apart. Kosten zijn ook afhankelijk van keuze materiaal en complexheid.
    
  • Welke boom past in mijn tuin?
   Wij zitten in de randstad met relatief kleine tuinen en dicht op elkaar. Ik adviseer meestal bomen op stam omdat deze niet hoger worden. Of bomen die kleiner blijven. Enkele voorbeelden: Leilinde, leihaagbeuk, Liquidambar, Prunus als boom, Photinia als leiboom, een dak- of leiplataan, Acer Campestre.
    
  • Wanneer kan ik planten in de tuin zetten?
   Planten in pot uit ons tuincentrum kun je eigenlijk wel heel het jaar door plaatsen tenzij het vriest. Planten die niet in een pot zitten (wortelgoed) plant je bij voorkeur in het najaar.
    
  • Wat kost een tuin bestraten?
   Dit is o.a. afhankelijk van de wensen en budget van de klant. Wij hebben geen vaste vierkante meter prijs maar bekijken elk project apart. Kosten zijn ook afhankelijk van keuze materiaal en complexheid.
    
  • Wat kost een nieuwe tuin?
   Ook dit is o.a. afhankelijk van de wensen en budget van de klant. Wij hebben geen vaste vierkante meter prijs maar bekijken elk project apart. Kosten zijn ook afhankelijk van keuze materiaal en complexheid. 

  Veranda's

  Hieronder vindt u populaire vragen over veranda's:

  • Wat kost een veranda?
   Wij hebben aluminium veranda’s vanaf 989,-- tot 15.439,-- exclusief montage.
    
  • Hoe hoog mag een veranda zijn? 
   Niet hoger dan de begaande grond plus 30 cm.
    
  • Welke verlichting kan het best in een veranda?
   Wij adviseren led spots en die zijn dimbaar met een afstandsbediening.
    
  • Wat kost een veranda per vierkante meter?
   Uiteraard afhankelijk van de keuze. Een simpele veranda rond de 270,-- en een completere veranda (tuinkamer) 550,-- exclusief montage.
    
  • Welke vloer kan het best in veranda?
   Wij adviseren keramische tegels of een composiet vlonder. Maar uiteraard kan het vaak ook met de huidige bestrating.
    
  • Welk hout kan het best worden gebruikt voor een veranda?
   De meeste veranda’s worden tegenwoordig gemaakt van douglas hout. Deze worden op betonpoeren gezet. Wij adviseren geïmpregneerd.
    
  • Hoe hoog mag een overkapping in de tuin zijn?
   Niet hoger dan 3 meter en oppervlakte niet meer als 30m2.

  Meer vragen?

  Staat uw vraag er niet tussen? Of zou u graag wat meer informatie over een bepaald onderwerp willen? Dan kunt u natuurlijk gewoon contact met Haantje Hoveniers opnemen! Wij helpen u maar al te graag. U kunt ons bereiken op het volgende nummer: 015-2126359 of via onze e-mail: info@haantjehoveniers.nl