Tuinaanleg

  GroenRijk ‘t Haantje Hoveniers is gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinonderhoud. U wilt toch ook dat uw tuin er mooi bij komt te liggen? Onze hoveniers zijn vakmensen met oog voor detail. Ze hebben ruime ervaring in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Of het nu gaat om particuliere tuinen, openbaar groen, bedrijf- of privéterreinen. Tuinaanleg, zowel bij particulieren als bij bedrijven. Grote én kleine klussen. Met hoveniersadvies-op-maat biedt de GroenRijk-hovenier talloze mogelijkheden om een tuin, balkon of terras in te richten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken. 

  Contact

   

   

  Tuinaanleg_Haantje Hoveniers

  Tuinmaterialen en tuinaccessoires

  Haantje Hoveniers heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Haantje Hoveniers maakt dan ook gebruik van het brede assortiment tuinmaterialen en tuinaccessoires van het GroenRijk-tuincentrum.

  • Van aarde tot bestrating;
  • Van boom tot vijver;
  • Van gazon tot schutting; 
  • Van beplanting tot tuinverlichting.

  Alle benodigde producten zijn aanwezig. Zo is kwaliteit verzekerd en worden kosten bespaard.

  Tuinaanleg_Haantje Hoveniers

  Een nieuwe aanleg of renovatie

  Bij Haantje Hoveniers kunt u terecht voor nieuwe aanleg of renovatie van uw tuin. Tuinaanleg, zowel bij particulieren als bij bedrijven. Grote én kleine klussen. Met hoveniersadvies-op-maat biedt de GroenRijk-hovenier talloze mogelijkheden om een tuin, balkon of terras in te richten. De meerwaarde van de GroenRijk-hovenier zit in zijn vakkennis en zijn vele jaren ervaring. Het eerste contact en de hieruit voortvloeiende offerte is vrijblijvend en kost u niets! Onze hoveniers creëren uw tuin, onderhouden deze of helpen u bij klussen. Zou u graag voorbeelden zien van ons werk willen zien? Dat kan in ons fotoalbum.

  Tuinaanleg_Haantje Hoveniers

  Tuinaanleg bij Haantje Hoveniers 

  Zou u ook graag een nieuwe tuin willen hebben? En zou u graag meer informatie willen over onze hoveniersactiviteiten? Of wellicht een vrijblijvende een prijsopgave ontvangen? Dat is zeker mogelijk. Neem gerust contact met ons op via ons telefoonnummer: 015-2126359 of e-mail: info@haantjehoveniers.nl of vul dan hieronder het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Naast tuinaanleg verzorgen wij ook nog tuinonderdhoud en maken wij tuinontwerpen. Haantje Hoveniers staat voor u klaar!

  Lees meer: Tuinonderhoud

  Contactformulier

  Contactformulier

  Heeft u vragen over ons assortiment of onze dienstverlening? Wilt u meer weten over acties, promoties, nieuwe ontwikkelingen, activiteiten ? Of heeft u gewoon een kleine opmerking over deze website? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Maar geef ons ook wat tijd om op uw vragen te antwoorden. Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

  Velden met * zijn verplicht.