Schrijf & Win actie

  Schrijf & Win actie bij Haantje Hoveniers!

  Haantje Hoveniers biedt haar klanten dit jaar een leuke actie. U heeft ons, een TuinKeur-hovenier ingeschakeld voor professionele ondersteuning van uw tuin. Als blijk van waardering voor uw keuze voor een TuinKeur-hovenier doen wij hier nog een schepje bovenop. Door uw recensie op HovenierNederland.nl over een TuinKeur-hovenier maakt u dit jaar kans op een jaarabonnement van Tuinseizoen of Buitenleven. Iedere maand trekken wij 20 winnaars! En heeft u een eenmaal een recensie geschreven, dan speelt u het hele jaar mee! De actie maakt deel uit van een landelijke actie van TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten.

  Recensie schrijven is meedoen
  Edwin 't Hart, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Vanzelfsprekend zijn tevreden klanten voor ons het uitgangspunt. Met ons team maken we hier ons elke dag hard voor. In dit licht vragen we elke klant een recensie voor ons te schrijven. In eerste instantie gebruiken we deze feedback om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Anderzijds geven de recensies andere tuin geïnteresseerden de gelegenheid zich objectief een beeld van ons bedrijf te vormen. Recensies zijn daarom erg belangrijk voor ons bedrijf. Met het invullen van een recensie maken onze klanten dit jaar ook nog eens kans op een jaarabonnement van een tuintijdschrift! Het is een promotie die wordt aangeboden door TuinKeur, het keurmerk waar ons bedrijf bij is aangesloten.

  TuinKeur gecertificeerd
  Haantje Hoveniers is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij dit hoveniersbedrijf van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

  Actieperiode
  De actie loopt van 1 januari tot en met 31 december 2020.

  Deelnemers aan de actie dingen de gehele actieperiode mee naar een prijs. Meer informatie over de actie is te lezen op www.tuinkeur.nl of neem direct contact op met Haantje Hoveniers via 015 - 2126359.

  Hoe deel te nemen?

  Voor de actie wordt gebruik gemaakt van het platform HovenierNederland. Dit is een recensiewebsite voor de hoveniersbranche.

  Meedoen aan de actie kan in 2 eenvoudige stappen:

  1.  Schrijf hier een recensie over onze werkzaamheden (het soort en de grootte van de klus maakt niet uit).
  2. Vink aan dat je mee wilt doen aan de Schrijf & Win actie.

  Recensie geschreven, en dan?

  Elke eerste week van de maand worden op een ludieke manier de winnaars getrokken. Het zijn de winnaars van de voorgaande maand.  De uitslag is te zien op www.tuinkeur.nl/cashback-actie/trekkingen/ of op de Facebookpagina van TuinKeur.
  De Schrijf & Win actie loopt van 1 januari tot en met 31 december 2020. Heeft u eenmaal een recensie geschreven, dan speelt u de gehele actie mee!

  - Kijk voor de actievoorwaarden op www.tuinkeur.nl/voorwaarden