Cashback-actie

  Cashback-actie

  wegens succes een jaar verlengd

  Maak ook in 2018 kans op € 1.000,- cashback

  Met groot genoegen kunnen wij melden dat de CASHBACK-actie terugkomt in 2018. Dit betekent dat je, als klant van ons bedrijf, een jaar lang kans maakt op maximaal € 1.000,- cashback op jouw factuur. Wij zijn erg blij dat de actie ook in 2018 terugkomt. Lees hieronder hoe je meedoet aan de actie.

  Word een CASHBACK-winnaar!

  Je hebt ons als TuinKeur gecertificeerd hovenier ingeschakeld voor professionele ondersteuning van jouw tuinplezier. Als blijk van waardering voor jouw keuze voor een TuinKeur-hovenier doet het keurmerk, waar wij bij zijn aangesloten, hier nog een schepje bovenop. Dit jaar maak je namelijk kans op cashback van de factuur. Elke maand zijn er drie gelukkige winnaars die tot € 1.000 retour krijgen op hun factuur: pinklaar gestort op de bankrekening!

  Hoe deel te nemen?

  Voor de actie wordt gebruik gemaakt van het platform HovenierNederland. Dit is een recensiewebsite voor de hoveniersbranche.

  Meedoen aan de actie kan in 1 eenvoudige stap:

  1.  Schrijf hier een recensie over onze werkzaamheden (het soort en de grootte van de klus maakt niet uit).

  Recensie geschreven, en dan?

  Elke eerste week van de maand worden er op een ludieke manier drie winnaars getrokken. Het zijn de winnaars van de voorgaande maand. De uitslag is te zien op www.tuinkeur.nl/acties of op de Facebookpagina van TuinKeur. Als je één van de gelukkige winnaars bent, dan komen we samen met een team van TuinKeur langs om persoonlijk de prijs uit te reiken.

  De CASHBACK-actie loopt van maart tot en met november 2018. Heb je eenmaal een recensie geschreven, dan speel je de gehele actie mee!

  WORD OOK EEN CASHBACK-WINNAAR!

  - Kijk voor de actievoorwaarden op www.tuinkeur.nl/voorwaarden