Cashback-actie

  CASHBACK-actie bij Haantje Hoveniers!

  Haantje Hoveniers biedt haar klanten dit jaar een leuke actie. Iedere klant maakt namelijk kans op gedeeltelijke teruggave van de factuur van het hoveniersbedrijf. De actie maakt deel uit van een landelijke actie van TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten.

  Recensie schrijven is meedoen
  Edwin 't Hart, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Vanzelfsprekend zijn tevreden klanten voor ons het uitgangspunt. Met ons team maken we hier ons elke dag hard voor. In dit licht vragen we elke klant een recensie voor ons te schrijven. In eerste instantie gebruiken we deze feedback om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Anderzijds geven de recensies andere tuin geïnteresseerden de gelegenheid zich objectief een beeld van ons bedrijf te vormen. Recensies zijn daarom erg belangrijk voor ons bedrijf. Met het invullen van een recensie maken onze klanten dit jaar ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Het is een promotie die wordt aangeboden door TuinKeur, het keurmerk waar ons bedrijf bij is aangesloten.

  TuinKeur gecertificeerd
  Haantje Hoveniers is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij dit hoveniersbedrijf van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

  Actieperiode
  Edwin besluit: ‘De CASHBACK-actie loopt nog door tot en met november. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten.’

  Deelnemers aan de actie dingen de gehele actieperiode mee naar een prijs. Meer informatie over de actie is te lezen op www.tuinkeur.nl of neem direct contact op met Haantje Hoveniers via 015 - 2126359.

  Word een CASHBACK-winnaar!

  Je hebt ons als TuinKeur gecertificeerd hovenier ingeschakeld voor professionele ondersteuning van jouw tuinplezier. Als blijk van waardering voor jouw keuze voor een TuinKeur-hovenier doet het keurmerk, waar wij bij zijn aangesloten, hier nog een schepje bovenop. Dit jaar maak je namelijk kans op cashback van de factuur. Elke maand zijn er drie gelukkige winnaars die tot € 1.000 retour krijgen op hun factuur: pinklaar gestort op de bankrekening!

  Hoe deel te nemen?

  Voor de actie wordt gebruik gemaakt van het platform HovenierNederland. Dit is een recensiewebsite voor de hoveniersbranche.

  Meedoen aan de actie kan in 2 eenvoudige stappen:

  1.  Schrijf hier een recensie over onze werkzaamheden (het soort en de grootte van de klus maakt niet uit).
  2. Vink aan dat je mee wilt doen aan de CASHBACK-actie.

  Recensie geschreven, en dan?

  Elke eerste week van de maand worden op een ludieke manier de winnaars getrokken. Het zijn de winnaars van de voorgaande maand.  De uitslag is te zien op www.tuinkeur.nl/acties of op de Facebookpagina van TuinKeur.
  Als je de gelukkige winnaar bent van de hoofdprijs, dan komen we samen met een team van TuinKeur bij jou langs om de prijs persoonlijk uit te reiken.

  De CASHBACK-actie loopt van maart tot en met november 2019. Heb je eenmaal een recensie geschreven, dan speel je de gehele actieperiode mee!

  WORD OOK EEN CASHBACK-WINNAAR!

  - Kijk voor de actievoorwaarden op www.tuinkeur.nl/voorwaarden